NLP Coaching & NLP Bokstherapie


Het Menselijk brein: Te complex voor woorden. Ben jij je bewust van alles wat je gedurende de dag doet en waarom je dit doet? Alles wat je denkt? Alles wat je waarneemt?  Ben je je bewust van de complexiteit van je brein, de rest van je lichaam en elk klein proces wat er de heletijd plaatsvindt?Bovenstaand model schetst in een eenvoudige weergave hoe ons bewustzijn continue aan het werk is. We zijn ons dus ook niet continue volledig bewust van ons gedrag. Er bestaat namelijk ook een onderbewustzijn en een onbewustzijn. NLP staat voor diverse technieken die resulteren in verandering in waarneming en de informatie in ons brein. Dit is van invloed op onze lichaamsfuncties en dus opnieuw op onze waarneming.

NLP kan dus bijdragen aan het oplossen van diverse mentale en lichamelijke problemen !

Het aanbod is voor iedereen wie niet lekker in zijn / haar vel zit. Iedereen wie vast loopt in het leven of veel te veel stress ervaart. Maar ook voor mensen met diverse diagnoses; ADHD / ADD / LVB / PTSS / ASD etc.
In welke vormen biedt Power-Mentality Training en Coaching oplossingen hiervoor aan? Hiervoor worden 2 methodes bebruikt:


Beide methodes zijn ideaal voor het oplossen van:
Stress
Woede
Onrust
Agressie
Trauma
Angst
Onzekerheid
Burn out
Depressie
en nog veel m
eer


• NLP Coaching
Bij deze methode ligt de nadruk op communicatie. Ik luister aandachtig naar jouw verhaal, je belevingswereld, waar je tegenaan loopt en je krijgt een stok achter de deur. Gedurende de sessies worden nlp technieken toegepast en je krijgt oefeningen mee om jezelf beter te voelen, je gedrag te veranderen en van negatieve gedachtes en gedragspatronen af te komen.• NLP Bokstherapie

Bij deze methode ligt de nadruk op communicatie en fysieke inzet . Ik luister aandachtig naar jouw verhaal, je belevingswereld, waar je tegenaan loopt en je krijgt een stok achter de deur. Gedurende de sessies worden nlp technieken toegepast, ook tijdens de fysieke inzet en je krijgt oefeningen mee om jezelf beter te voelen, van negatieve gedachtes en gedragspatronen af te komen. Dit wordt extra krachtig en effectief toegepast door het gebruik van de bokshandschoenen. Met deze methode zul je pas echt ervaren hoe sterk je bent. 
√ Je MAG bij NLP-Bokstherapie boos worden
√ Je MAG bij NLP-Bokstherapie agressief worden
√ Je MAG bij NLP-Bokstherapie je gewelddadige gevoelens eruit slaan op de boksmaterialen
√ Je MAG bij NLP - Bokstherapie schreeuwen, vloeken, schelden
Gooi het er voor eens en altijd uit
Je hoeft niet bang te zijn voor een eventuele intense emotionele reactie. Er is begrip voor je !
Het doel is dat jij je erna voor eens en altijd beter voelt

NLP Bokstherapie bij Trauma en PTSS
Wat zijn de voordelen van NLP ten opzichte van EMDR:
NLP en EMDR richten zich beide op dezelfde breinprocessen, namelijk het onderbewustzijn. Negatieve gedragspatronen worden vaak veroorzaakt door een verankerde neuro-associatie in het brein.
Bij EMDR wordt verwarrende informatie toegevoegd aan de traumatische ervaring, middels een aanraking, vingerbewegingen voor de ogen of geluiden. EMDR kan mentaal een zeer confronterend, zwaar en uitputtend proces zijn en herstel kan enige tijd in beslag nemen. 

Met NLP wordt de emotionele lading bij de traumatische ervaring en de neuro-associatie die verankerd ligt daarentegen erna geneutraliseerd, positieve emoties en mentale kracht worden opgewekt en versterkt. Daarna wordt middels ontspanning de positieve emoties en kracht nog eens extra versterkt. Trek je daarbij nog eens als toevoeging de bokshandschoenen aan? Dan mag je al je woede en agressie er helemaal uit slaan. Het doel is om met een positief geneutraliseerd gevoel naar huis te gaan.


Reviews

  • Review Nikki
  • Review Charlotte